• Haags Nieuws (via AD.nl)

  In deze vakantieperiode schrijven Till Behne en Nicolette van der Werff over de zomer in onze regio, waarin gewerkt, geluierd en vooral genoten wordt.
  Posted: July 19, 2018, 10:47 am
  Silicon Storks heeft afscheid genomen van Aldric Dunlop. De tegenvallende resultaten van de Haagse honkballers zijn de reden voor het vroegtijdige vertrek van de coach.
  Posted: July 18, 2018, 8:47 pm
  Een scooterrijder is vanavond aangehouden toen hij met zijn voertuig tegen een auto op de Lekstraat reed. Na een blaastest werd hij meegenomen door de politie. Dit meldt calamiteitensite District8
  Posted: July 18, 2018, 8:21 pm
  Het zal je maar gebeuren. De politie komt plots - zonder aan te bellen - je huis binnenvallen. Het overkwam de bewoners van deze woning in de Schilderswijk. Ze zijn zich een hoedje geschrokken toen de agenten de voordeur forceerde en hun woning binnendrongen. En wat bleek de agenten hadden zich vergist. Ze waren de verkeerde woning ingegaan.
  Posted: July 18, 2018, 7:46 pm
  De aanhoudende warmte zorgt voor een aantrekkelijk klimaat voor slangen en spinnen. De beestjes laten zich daarom steeds vaker zien. Maar geen reden tot paniek, de slangen en spinnen zijn vaak niet gevaarlijk voor mensen.
  Posted: July 18, 2018, 7:05 pm

  Bron: http://www.ad.nl/nederland/den-haag/rss.xml

  Categories: bedrijven

  Comments are currently closed.