• Haags Nieuws (via AD.nl)

  HVV heeft het nacompetitieduel met ODB gewonnen (0-2). Pieter Bas Noordhoek Hegt en Tommie Steens maakten de treffers in het Haagse onderonsje. Komende zondag komt derdeklasser Blijdorp op bezoek, waarin de plek in de tweede klasse kan worden behouden.
  Posted: June 21, 2018, 8:40 pm
  De politie heeft vandaag op een school in Zoetermeer een achttienjarige jongen aangehouden die een vuurwapen bij zich had. Agenten gingen naar de school aan het Van Doornenplantsoen nadat iemand had gemeld dat een leerling gewapend was. Dat bleek te kloppen.
  Posted: June 21, 2018, 8:26 pm
  Mindervalide Hagenaars moeten een ontheffing krijgen voor het verbod op fietsparkeren op straat. Dat vindt D66 Den Haag. Een speciale ontheffing moet mindervaliden de mogelijkheid geven om hun fiets te parkeren in gebieden waar dit normaal gesproken verboden is.
  Posted: June 21, 2018, 7:55 pm
  In het water bij de Wassenaarse Slag in Wassenaar zijn vanavond stoffelijke resten gevonden. De politie onderzoekt of het om een persoon gaat.
  Posted: June 21, 2018, 7:36 pm
  Hendriks. De trendy Prins Hendrikstraat in Den Haag heeft weer een nieuwkomer. Een bar en restaurant met geslaagde, maar ook minder goede gerechten. De kok heeft het zeker in huis. Zo niet de bediening; die acteert nog te ongeoefend.
  Posted: June 21, 2018, 7:07 pm

  Bron: http://www.ad.nl/nederland/den-haag/rss.xml

  Categories: bedrijven

  Comments are currently closed.